Gratis fragt over 500,-

Hvordan får jeg gratis fragt?

Handler du for over 500,- kr. i varer som kan sendes med almindelig post er fragten til nærmeste PostNord posthus eller udleveringsted helt gratis i Danmark. Er du under vores fragtfri grænse, koster fragten typisk 39 kr. men er selvfølgelig afhængig af vægten.

Enkelte varer er for dårlig emballeret eller for skrøbelig til at sendes med post. Disse varer er markeret med at de kun kan købes og afhentes i butikken. Det altid muligt at at selv gratis afhente varerne i butikken uanset hvad du bestiller.

Hvad med levering af store varer, som kun kan leveres med fragtmand?

Nogle varer er for store og tunge til at kunne sendes med posten og skal derfor leveres med fragtmand. På nogle af disse større varer har vi aftale med producenten at varen leverer direkte hjem til dig - uden omkostninger. Dette vil stå i teksten for selve varen, at købet er inkluderet fri fragt. På de fleste større varer tilkommer det fragt hvis de skal leveres ud med fragtmand. Prisen for levering med fragtmand varierer fra vare til vare. Du kan se leveringsprisen på hver enkelt vare samt i kurven.

Du skal altid kun betale én fragtpris pr. ordre - uanset antal varer. Det vil sige, at hvis din ordre både indeholder varer, der skal leveres med fragtmand hvor det tilkommer fragt, og varer, der ikke skal leveres med fragtmand, frafalder muligheden for at opnå fri fragt. Til gengæld betaler du kun én fragtpris – nemlig den til fragtmanden.

Hvad med fragt til udlandet?

Vi sender varer til rigtig mange land. Her kan du se hvad fragten bliver når du tjekker ud, da den afhænger af vægt og størrelse på pakken eller forsendelsen - er du i tivl send os en mail - så svarer vi på den så snart vi får mulighed.


Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 DKK Total

Check out

Follow us on Facebook