Handelsbetingelser

Billede som illustrerer handelsbetingelserHandelsbetingelser

Netshoppen nordicnesting.dk, fungerer i tilknytning til Nordic Nesting Aps.

Priser
Alle priser opgives i DKK, og inkl moms.

Levering
Ved køb over 500 kr leveres der fragtfrit i Danmark(Til nærmeste Posthus)(undt. Færøerne og Grønland). Ved køb under 500 kr pålægges der et fragtgebyr.

Levering til udlandet, inkl Færøerne og Grønland, leveres IKKE fragtfrit. For ordrer til EU-området opkræves der efter gældende regler dansk moms. Ved levering udenfor EU, inkl Norge, Island, Færøerne og Grønland sendes ordren momsfrit.

Forsendelser fortages af PostDanmark eller UPS, og afsendel fra nordicnesting.dk sker indenfor 1-2 arbejdsdage, med forbehold for midlertidigt udsolgte varer. Disse fremsendes straks muligt, og der gives besked skriftlig besked om forsinkelsen.

Afhenter du ikke din ordre i valgte pakkeshop og den derfor sendes retur til os, forbeholder Nordic Nesting sig retten til at debitere dig de omkostninger, som forsendelsen har påført Nordic Nesting for returnering til Nordic Nesting. Omkostningerne udgør mindst kr. 39,-

Møbler og spejler leveres ej fragtfrit

Betaling
Følgende betalingskort kan anvendes til betaling på nordicnesting.dk: Dankort, Visa, VisaElectron, Mastercard, Maestro, JCB og Union Pay. På forlangende kan vi udsende elektronisk regning/faktura.

Betaling bliver fratrukket din konto, når din vare afsendes fra Nordic Nesting eller når varen er klar til afhentning i Nordic Nesting på Studiestræde i København.


Kommunikation mellem betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Fortrydelse og returret

Hvis du fortryder dit køb skal du meddele os skriftlig om dette pr. mail til info@nordicnesting.dk , senest 14 dage efter dit køb, herefter har du 14 dage på dig til at sende, eller levere varen retur til os I vores fysiske butik, hvis du ikke kan nå det før.

Som forbruger har du mulighed for at fortryde et køb, også selvom varen er blevet brugt. En vare anses som brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve, eller at kontrollere varen i en fysisk butik når du køber den der. Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse af varen kan du som forbruger ikke få retur.  Så husk at pakke varen forsigtig ud af emballagen og spar på den, når du kigger varen igennem eller prøver den

Husk også at du har ansvar for at varen sendes forsvarligt indpakket ved returneringen. Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er brugt uforsvarligt eller pakket uforsvarligt, så den er ødelagt ved modtagelse af returen.

Hvis du fortryder dit køb kan du sende varen retur sammen med fakturaen, dog betaler du selv returportoen. Forudsat at varen er i originalemballage og i samme stand, som da du modtog den. Hvis du ønsker og få tilsendt en returlabel sender du en mail til info@nordicnesting.dk. Forsendelsesomkostninger før returlabel er på 49 kr og justeres i forbindelse med refusionen når vi fået din ordre i retur. Returlabel er kun tilgængeligt før kunder i Danmark.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog betaler du selv returportoen), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis en vare er tilpasset/bestilt hjem netop til dig ved salget, det gælder f.eks ved bestilling af tæpper i mål, som vi ikke har på lager (f.x Pappelina, Massimo), eller møbler fremstillet efter dine specifikationer med valg af evt. stof eller farve, bortfalder fortrydelsesretten.

Reklamation

Den danske købelov giver dig 2 års reklamationsret, og det er din sikkerhed for at kunne reklamere over berettigede mangler ved varen.

Ved Reklamation, skal varen returneres til nordicnesting.dk og der bedes vedlagt en beskrivelse af manglen ved varen, samt dokumentation for forsendelsesomkostninger (Max 49kr refunderes) - Hvis du ønsker returlabel skriv en mail til info@nordicnesting.dk
Reklamationsreglerne giver mulighed for ombytning, udbedring, afslag i prisen eller annullering af handlen. Såfremt det er muligt forbeholder vi os retten til at ombytte eller udbedre varen, jvf. Købelovens §78.
Reklamationer som skyldes misbrug eller forkert behandling(f.eks forkert vasketemperatur) er ikke berettigede reklamationer.

Persondatapolitik
Alle personlige oplysninger vil blive krypteret med SSL teknologi, som er en meget høj international sikkerhedsstandard. Desuden bliver al betalingsinformation om dit kreditkort og din konto slettet i samme øjeblik dit køb er afsluttet.

Al behandling af kreditkort information sker i overensstemmelse med den danske persondatalov.
Vi betragter al information som du videregiver til os som strengt fortrolig - og vi vil aldrig under nogen omstændigheder videregive, videresælge eller udlåne din e-mail adresse eller andre personlige oplysninger.

Forbehold
Der tages forbehold for skrivefejl, udsolgte og udgåede produkter samt nuanceforskelle mellem netbilleder og de faktiske stoffer.


Cart 0 Shopping Cart

No products

Free shipping! Shipping
0,00 DKK Total

Check out

Follow us on Facebook